4030 Debrecen, Galamb utca 5.
Menü

ÜzletünkCégünk több mint harmincöt éve van jelen a piacon, mely idő alatt kellő szakmai tapasztalatot gyűjtöttünk össze a minőségi bútorok forgalmazása terén. Debreceni telephelyünkön, 2100 négyzetméteren több mint 700 bútor található.

 

Hazai és minőségi

Bútoraink árusításánál kiemelten fontos szándékunk a minőség megtartása, illetve a vásárlói igények legmagasabb szintű kielégítése. Éppen ezért tekintjük fontosnak a hazai bútor gyártókkal való együttműködést.

Raktárkészletünk folyamatosan bővül, ahol mindenki megtalálhatja a kedvére való darabot, hiszen széles korosztály számára igyekszünk biztosítani a választás lehetőségét. Bútoraink között megtalálhatóak a modernebb, fiatalosabb elemek, viszont a klasszikus vonal kedvelői is hatalmas választék közül válogathatnak.

 

Egyedi összeállítások

Vásárlóink számára cégünk biztosítani tudja az egyes kiállított mintafalak megvásárlását, illetve a helyszínről azonnali elszállíttatását. Továbbá a mintafalak egyedi összeállításban is kérhetőek, elemenként elvihetőek. Kisvállalkozásunknak köszönhetően rugalmasabbak vagyunk, így vásárlóink ízlésük szerint kombinálhatják mintafalaink elemeit.

Üzletünkben csak mintadarabok vannak kiállítva, ezért a vevő kérésére készíttetjük el a megvásárolni kívánt bútordarabot, melynek gyártási ideje körülbelül 6-8 hét. Szövetválasztékban is sokoldalúak vagyunk, hiszen egyedi kéréseknek is eleget tudunk tenni.

Cégünk hatalmas kínálattal várja vásárlóit, hiszen bútoraink között megtalálható a kanapé, szekrénysor, franciaágy, heverő, konyhai bútorok, fürdőszobai bútorok, étkezők, matracok, ágyneműk, törölközők, ágyneműhuzatok, plédek, lepedők, illetve csaptelepek.

Szekrényeinknél a magas minőségű, klasszikus bútorok is megtalálhatóak, mint például a tömör fa, tölgy, bükk, cseresznye. A fiatalosabb stílus kedvelői pedig kedvükre válogathatnak az MDF lap, fóliázott lap, továbbá ledes megoldások közül.

Óriási matrackínálatunk között a Cardo és a Billerbeck termékeit is árusítjuk (Így antiallergén, fémmentes, anatómiai, felfekvés elleni matracokat is ).