4030 Debrecen, Galamb utca 5.
Menü

Legyen garantált a jó alvás!


 


Cégünk kimagasló hangsúlyt fektet nemcsak a minőségi bútorok forgalmazására, hanem az otthon eltöltött pihenés élvezetére is. Ebből a megfontolásból hatalmas matrac választékkal rendelkezünk, hiszen elvünk, hogy két dolog legyen kényelmes: az ágy és a cipő!

Matracainkat legalább 10 évente nem árt lecserélni. A folyamatos innovációknak és fejlesztéseknek köszönhetően egyre kényelmesebb és személyes adottságainkhoz, elvárásainkhoz egyre jobban passzoló technológiákat alakítanak ki ezen a téren is. Cégünk főként két márka forgalmazásában áll a vásárlók rendelkezésére, amelyek a színvonal, a minőség és a nyugodt pihenés mellett kötelezték el magukat: A Billerbeck és a Cardo.

 

Billerbeck


Egy jó nap éjszaka kezdődik - tartja a Billerbeck szlogenje, amely szerintünk is érvényes. A nyugodt éjszakai pihenés ugyanis meghatározza az egész napunkat. A közel száz éves hagyományokkal büszkélkedő német cég hatalmas népszerűségnek örvend világszerte.
Az alváskultúrával kapcsolatos termékek ( ágynemű, ágyneműhuzat, pléd, lepedő. törölköző ) – melyeket cégünk is forgalmaz igazán nagy választékban állnak vásárlóink rendelkezésére.

A tudományos kutatások alapján fejlesztett matracok a hagyományos formákkal, illetve anyagokkal párosulnak, melyek között mindenki megtalálhatja a számára megfelelő kialakítású, méretű és egyedi igényeit kielégítő darabot.
Vásárlóink megtalálják kínálatunkban a Billerbeck tasakrugós, habmagos, kókusz, memóriahabos és szendvicsszerkezetű matracait is.

 


CardoA Cardo az éjszakai alvást egészséges és prémium termékeivel szolgálja. A világszínvonalú matracgyártás 60 típusú matracot különböztet meg. Termékei az európai igényeket kielégítően készülnek kiváló minőségű szövetekből.
A rendkívül széles választékból nem könnyű a választás, de az anatómiai kialakításoknak köszönhetően mindenki megtalálhatja a számára tökéletes matracot, amelyekre akár 15 év garanciát is biztosít a gyártó.

Az alvás szakértője mára Magyarországon is piacvezetővé vált, amely nem is csoda: a Cardo matracok biztosítják a gerinc tökéletes alátámasztását az egész éjszaka tartó, nyugodt és pihentető alvásért.