4030 Debrecen, Galamb utca 5.
Menü

Bemer termékek


A Bemer cég termékeivel 1999 óta van jelen a fizioterápiás kezelésmód piacán. A különleges fizioterápiás kezelésmód világszerte ismertté vált napjainkra. Számos szabadalom védi nemcsak a termékeket, hanem a technológiát is.

 

Egyedülálló technológia

A Bemer - technológia mellékhatásoktól mentes és egyedülálló termékeiből széles választék áll rendelkezésre, köszönhetően az egyedi kutatásoknak is. Az úttörő fejlesztések eredménye, hogy hatalmas tudással rendelkeznek a mikrokeringés és az érterápia területén is. Kiváló megoldást jelenthet számos betegség és egészségügyi zavar esetén.

 


A sportban is jelen van

A Bemer termékeinek és terápiájának köszönhetően számos élsportoló teljesítménye ( például állóképessége ) fejlődött, amely hatalmas eredménynek tekinthető. Az eredményekről részletesen a következő linken olvashat.

 

De mi is a Bemer?

Egy egyedülálló csúcstechnológiai eszköz, amely segítségével a mikrokeringést állíthatjuk helyre. Így javíthatjuk a szervezet vérellátását. Az apró impulzusokat szolgáltató eszköznek számos pozitív tulajdonsága lehet:

 

  • szív- és érkeringése rendszer javítása
  • stressz csökkentő
  • javítja a szervezet oxigén ellátását
  • csökkenti a fertőzésre való hajlamot
  • gyorsítja a sebek gyógyulását
  • kedvező a koleszterinszintre

 

A Bemer mágneses terápiája igazán úttörő innováció, a megelőző orvoslás legkutatottabb jelenlegi módszere. Az új módszereknél sokakban felmerülhet a kérdés, hogy kinek javasolt, továbbá ki az, aki számára nem ajánlott a használata.


A Bemer termékeket bárki használhatja, akár újszülöttek, pace-maker-t használók, illetve fémimplantátum beültetettek is. A Bemer elektromágneses mezőt generál, így ennek segítségével képes a szervezetre pozitív irányba hatni.

 

Bemer termékek nálunk

A Bemer termékei cégünk kínálatában is elérhetőek, ezért vásárlóink a mágneses terápia ezen formája miatt is kereshetnek bennünket bizalommal! Amennyiben a termékekkel kapcsolatos kérdése merülne fel, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon található elérhetőségeink valamelyikén.